P.D. KNEZGRAD

Lovran, Croatia

Pregled članaka objavljenih ožujka, 2020

VAŽNA OBVIJEST

Poštovani,

Temeljem današnje Odluke Stožera civilne zaštite o strogom ograničavanju zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima na kojima se može kretati i zadržavati veći broj osoba
Javna ustanova ''Park prirode Učka'' donijela je Odluku o zatvaranju Parka prirode Učka i zabrani posjećivanja koja stupa na snagu odmah i vrijedi do opoziva.


Odluku dostavljam na znanje u privitku ovog e-maila, a objavljena je na web stranicama Parka prirode Učka i putem društvenih mreža. Molim Vas da s odlukom na primjeren ...

Pročitaj više

Obavijest

Obavještavamo članove p.d. Knezgrada da se zbog nastale situacije sa corona virusom obustavljaju sve aktivnosti društva do početka travnja. Sve daljnje informacije moći ćete pronaći na našim stranicama I oglasnoj ploči u centru Lovrana. 
Zahvaljujemo na razumijevanju. 
Loreta Zepina
Pročitaj više

Suhi vrh - Učka

Pozivamo sve planinare PD Knezgrada i građane Lovrana da se pridruže jednodnevnom izletu na Učku koji je organiziran za 15.03.2020.  Okupljanje sudionika izleta je ispred planinarskog doma na Poklonu u 9: 00 h. Nije potrebna nikakva posebna prijava. Treba samo doći do Poklona i prijaviti se organizatoru izleta Silvanu Zorzenonu - (tel. 091 546 1850).

Na pohod se kreće u 9 h i 30 minuta slijedećom laganom kružnom turom:

Planinarski dom Poklon – Dopolavoro – sedlo između vrha Vojak i Suhog ...

Pročitaj više

Obavjest - važno

Otkazan 9. pohod po Istarskom planinarskom putu, planiran 8.3.2020. godine

Istarski planinarski savez donio je odluku o otkazivanju 9. pohoda po Istarskom planinarskom putu, planiran 8.3.2020., a na temelju preporuke Središnjeg državnog ureda za Šport, te na temelju konzultacije sa dr. Jasnom Valić, epidemiologinjom i voditeljicom službe Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije.

http://ips.hr/vazno-otkazan-9-pohod-po-istarskom-planinarskom-putu-planiran-8-3-2020-godine/

Pročitaj više