P.D. KNEZGRAD

Lovran, Croatia

Pregled članaka objavljenih kolovoza, 2016

Park prirode Učka

Javna ustanova „Park prirode Učka“ uputila je ZAMOLBU našem Društvu da preuzmemo organizaciju planinarskog pohoda iz Lignja do Poklona na dan održavanja sajma. Mole se članovi Društva da se odazovu na ovu akciju i da dođu na redovni sastanak u petak, 04. rujna, 2016 u 20 h, kako bi se dogovorili o detaljima, i obavijestili Park prirode Učka.

Detalji mogu se pogledati na obavijesti upućeno našem Društvu na linku

http://www.pd-knezgrad.hr/static/media/uploads/PDF/zamolba_ppu-a.pdf 

Admin

Pročitaj više

Jednodnevni izlet na Poštak

Poštovani članovi Društva, zakazani izlet na Poštak 18. rujna odgađa se zbog lošeg vremena i prebacuje se na slijedeći vikend 25. rujna, 2016. Drugih promjena nema. Molimo članove Društva da obnove svoje prijave na zakazani datum.
Pozivaju se članovi Društva da se prijave za jednodnevni izlet  na Ličku Plješivicu - Poštak, najkasnije do 22. rujna, 2016. Prijave u prostorijama Društva, na tel. vodiča ili E-mail.

Polazak:                                  u 6:00. sati
Mjesto polaska:                      parking kod Hotelijerskog fakulteta u Iki.
Težina staze:                          srednje ...

Pročitaj više

Cinque Torri - Muzej na otvorenom

SUBOTA, 30. SRPNJA, 2016.

Treći  dan (30. 07. 2016.) boravka članova PD Knezgrad iz Lovrana u Dolomitima predviđen je za obilazak oko Cinque Torri, te uspon na vrh Averau i Nuvolau. Podijeljeni u dvije grupe,  pohod se odvijao u dva pravca: Grupa „A“ uspon na Averau i Nuvolau, te kružna tura oko Cinque Torri. Grupa „B“ kružna tura  oko Cinque Torri.

MUZEJ NA OTVORENOM
U najširem smislu te riječi to su poznati dolomitski vrhovi Tofane di Mezzo, Picollo i Grande ...

Pročitaj više

Dolomit Tre Cime di Lavaredo

PETAK, 29. SRPNJA, 2016.
Drugi dan boravka članova PD Knezgrad iz Lovrana u Dolomitima predviđen je za obilazak Tre Cime i Monte Paterno. Podijeljeni u dvije grupe pohod se odvijao u dva pravca: Grupa „A“ uspon na Monte Paterno – ferratom De Luca-Innerkofler i kružno oko Tre Cime di Lavaredo  i grupa „B“ kružno oko Tre Cime di Lavaredo. Nakon jučerašnjeg pomalo kišnog, tmurnog i maglovitog dana, osvanuo je bistar i sunčan dan stvoren za planinarenje. 
TRE CIME DI LAVAREDO, se ...

Pročitaj više